«ГАВРИЛІВСЬКІ КУРЧАТА» НАДАЛІ НАМАГАЮТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!

18 Вересня, 2018 admin

«ГАВРИЛІВСЬКІ КУРЧАТА» НАДАЛІ НАМАГАЮТЬСЯ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!

Засідання у Київському  апеляційному  адміністративному суді, яке мало відбутись сьогодні, 18 вересня 2018 року, щодо розгляду апеляційної скарги Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області, про застосування штрафних санкцій до  ТОВ «Комплекс «Агромарс», за вивезення на поля мертвої  курятини, ЗНОВУ ПЕРЕНЕСЕНО!

Цього разу, причиною слугувала безпідставно подана до суду заява ТОВ «Комплекс «Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата») про відвід складу суду. Такі дії вчиняються службовими особами даного підприємства  за для умисного затягування процесу. Останні розуміють, що за належної підтримки місцевого населення та із беззаперечними доказами, які надані суду  адвокатами Адвокатського об’єднання “Правова та економічна безпека” та  Головним управлінням Держпродспоживслужби у Київській області, з метою притягнення  до відповідальності горе-виробника,  шанси відстояти скасоване судом першої інстанції рішенні про застосування штрафних санкцій рівні нулю. Варто відзначити, що колегія суддів визнала відвід необґрунтованим та передала заяву іншій колегії суддів на розгляд.

Адвокатське об’єднання “Правова та економічна безпека”, котре нині захищає членів ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф», надає безоплатну правову допомогу Держпродспоживслужбі по даній справі та вважає такі дії ні чим іншим, як намаганням ТОВ «Комплекс «Агромарс» через затягування судового процесу уникнути відповідальності не тільки за забруднення навколишнього середовища, але й за порушені екологічні права жителів села Гаврилівка.

Нагадаємо 11 вересня 2018 року засідання було перенесено на 18 вересня через неявку адвоката зі сторони відповідача, а вже сьогодні 18 вересня ТОВ “Комплекс “Агромарс” заявляє про відвід суддів.

Затягування суду не  зупинить Зелений Фонд та його адвокатів і ми неодмінно зробимо усе, аби притягнути ТОВ “Комплекс “Агромарс” до відповідальності. Адже від діяльності цього горе-виробника страждає не тільки навколишнє середовище, а й задихається все місцеве населення!

ДОСИТЬ ТРУЇТИ ЖИТЕЛІВ ГАВРИЛІВКИ!

ТОВ «КОМПЛЕКС «АГРОМАРС» МАЄ ПОНЕСТИ ВІПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СВОЇ ЗЛОЧИННІ ДІЇ!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

 

, ,