Київ має намір закупити систему збору та обробки даних про стан довкілля за 40 млн грн

30 Квітня, 2020
Posted in Новини
30 Квітня, 2020 admin

Київ має намір закупити систему збору та обробки даних про стан довкілля за 40 млн грн

Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації оголосило тендер на створення міської системи збору та обробки даних про стан довкілля міста Києва на очікувану вартість у 40 млн грн, інформує Інтерфакс-Україна.

За інформацією на порталі ProZorro, кінцевий термін подання заявок – 17 травня, а аукціон відбудеться 22 червня.

Відповідно до тендерної документації, столиця планує закупити послугу зі створення міської системи програмно-апаратних засобів збору та обробки даних про стан довкілля міста Києва.

Програмно-апаратний комплекс міської системи збору та обробки даних про стан довкілля – це сукупність спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення, призначеного для виконання досліджень із метою оцінки стану довкілля та можливості створення централізованої мережі станцій моніторингу на території Києва. Система складатиметься з двох стаціонарних постів, оснащених необхідними приладами та засобами передачі даних; каналу зв’язку із сервером; програмно-апаратних засобів (мережеве обладнання, контролер, сервер і система управління), які збирають дані зі стаціонарного поста, накопичення та їхню централізовану обробку; обладнання диспетчерського центру; каналу зв’язку.

Сам стаціонарний пост є контейнером, усередині якого змонтовані прилади та обладнання для відбору, збору та аналізу проб атмосферного повітря та метеорологічних параметрів, а також пристрої для передачі отриманих результатів в онлайн-режимі.