Екологічна катастрофа на Київщині с. Гаврилівка. Короткометражний фільм

Екологічна катастрофа на Київщині с. Гаврилівка. Короткометражний фільм

Ви коли-небудь відчували сморід однієї мертвої курки?

 Тепер уявіть, що їх тисячі! А окрім курятини навколо ще тисячі тон тухлих яєць, озера жиру та крові! Помножте це на 18 років, і уявіть що Ви змушені відчувати цей сморід щодня! А ще: земля, котру Ви обробляєте – забруднена, у колодязях тільки технічна вода, непридатна до вживання.

 УЯВИЛИ?

Але це не фантазія… Жителі села Гаврилівка, що під Києвом, вже 18 років, щодня, живуть у такій реальності …

Все це результат діяльності ТОВ «Комплекс «Агромарс», котре більш відоме під ТМ «Гаврилівські курчата».

Команда ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф»  підготувала короткометражний фільм, аби кожен зміг відчути весь жах і масштаби цієї екологічної трагедії про яку багато хто епізодично говорить, однак не береться вирішувати.

В свою чергу ми не можемо після побаченого  і відчутого залишитися осторонь цієї проблеми, тому активно працюємо над відновленням справедливості, з метою забезпечення компенсації населенню спричиненої шкоди та покарання винних у нищенні навколишнього природнього середовища сіл прилеглих до виробничих потужностей ТОВ «Комплекс Агромарс».

ПРИЄДНУЙТЕСЬ І ВИ ДО ЗЕЛЕНОГО ФОНДУ!

Допоможіть зупинити свавілля забруднювачів нашої мальовничої природи разом!

http://greenfund.com.ua/#contact-section

green.fnd.ua@gmail.com

P.S. Печерський районний суд міста Києва визнав членів ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» потерпілими від злочинів вчинених службовими особами ТОВ «Комплекс «Агромарс»:
https://www.facebook.com/ngogreenfund/posts/1969203670046011

 

 

, , , , , ,