Членів ВГО «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» визнали потерпілими від злочинів ТОВ «Комплекс «Агромарс»

4 Вересня, 2018
4 Вересня, 2018 admin

Членів ВГО «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» визнали потерпілими від злочинів ТОВ «Комплекс «Агромарс»

Печерський районний суд міста Києва визнав членів ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» потерпілими від злочинів вчинених службовими особами ТОВ «Комплекс «Агромарс»

ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» продовжує свою роботу по захисту порушених екологічних прав мешканців села Гаврилівка, Тарасівщина та інших населених пунктів, яким завдало непоправної шкоди ТОВ «Комплекс Агромарс». Своєю діяльністю даний виробник, в порушення норм екологічного та природоохоронного законодавства, забруднює ґрунти, підземні води та повітря навколо вказаних сіл, шляхом захоронення відходів тваринного походження (дохлої курятини, крові, жирів, хімікатів та іншого), чим завдає непоправної шкоди місцевому населенню та навколишньому середовищу! Люди постійно потерпають від жахливого смороду, а також вимушені користуватись поганою водою та обробляти заражену землю.

З вересня 2018 року завдяки правовій допомозі наданій Адвокатським обєднанням «Правова та економічна безпека» членів ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф» Печерським районним судом м. Києва визнано потерпілими у кримінальному провадженні, яке розслідується Головним слідчим управлінням Національної поліції України щодо керівництва ТОВ «Комплекс «Агромарс» за фактом створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину, а також керівництва такою організацією, порушення правил екологічної безпеки під час експлуатації підприємства, що спричинило тяжкі наслідки.

Таким чином, було підтверджено статус членів ГО «Всеукраїнська організація «Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф», котрі потерпають від діяльності горе-виробників відомих під ТМ «Гаврилівські курчата» і  у кримінальному провадженні, що надасть можливість вивести захист населення на більш якісний рівень.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ЗЕЛЕНОГО ФОНДУ! Разом відновимо справедливість та покараємо забруднювачів навколишнього середовища!

,