У Кременчуці збираються перекривати дорогу

7 Червня, 2018 admin

У Кременчуці збираються перекривати дорогу

Нестерпний традиційний нічний, а то і денний сморід від промислових підприємств Кременчука спонукав містян вживати радикальніших кроків.

Голосування в підтримку акції-перекриття дороги або мітингу під стінами мерії – в протидію викидам промислових підприємств – опублікували у групі «За чистий Кременчук».

Відповідно до кількості голосування, поки що лідирує ідея акції «перекрити дорогу». Адже минулорічне мітингування під стінами Кременчуцької міськради результатів та достатньої реакції від влади так і не отримало.

Кременчужани щодня у соцмережах скаржаться на нічну задуху. Сморід відчували і сьогодні о 4-ій ранку. Тобто, шкідливі викиди промислові підприємства здійснюють впродовж усієї ночі. На гарячу лінію «допомоги від мера» впродовж дня приходить до 30 скарг. Однак і це поки що не діє. Натомість співробітників інституту Марзєєва деякі підприємства не допускали на території заводів для заміру показників.

«Ситуація за два роки не покращилось. Наші звернення на 1563, Урядову гарячу лінію, Міністерство екології, Департамент екології, нажаль, ситуацію вирішити не вдається. Якщо ми маємо право захищати своє та здоров’я своїх дітей – тоді ініціюємо опитування», – прокоментувала голосування активістка Анна Бутова.

Джерело: «Кременчуцька газета»

, ,