На Львівщині люди висадили саджанці молодого лісу одразу у шести лісництвах (фото)

30 Жовтня, 2019
Posted in Ліс
30 Жовтня, 2019 admin

На Львівщині люди висадили саджанці молодого лісу одразу у шести лісництвах (фото)

У ці вихідні, понад 450 активних людей, «лісових» добровольців, спільно з жовківськими лісівниками, висаджували нові рядочки молодого лісу одразу в шести лісництвах нашого підприємства. Про це повідомили у ДП «Жовківський лісгосп».

З року в рік цей захід стає все масовішим і охоплює все більше людей, що тішить лісівників.


“Жовківські лісівники гостинно прийняли усіх 450 бажаючих зробити добру справу. Спершу на добрий початок присутніх благословив священник. Коли ж усі прибули на свої локації, лісівники провели невеликий інструктаж як правильно висаджувати молоді рослинки в грунт та нагадали основні правила безпеки при поводженні з основним інвентарем на посадці лісу — мечем колесова”, — розповіли у лісгоспі.

По-літньому привітна осіння погода сприяла учасникам суботньої акції. Сіянець за сіянцем, рядочок за рядочком лісові ділянки поповнювались новими деревцями.
Нашим учасникам точно є чим пишатись.

Цього дня на 8,8 га було висаджено 40,4 тис шт. сосни звичайної, 13,64 тис шт. дуба звичайного, 20,75 тис шт. — клена гостролистого, 4,04 тис шт. — модини, 5,32 тис шт. ялини європейської, 300 шт. вільхи та 100 сіянців горіха чорного.

Садили ліс з любов’ю, хорошим настроєм, позитивними емоціями, а тому він точно приживеться. Традиційно у нас було багато дітей. Такі хороші сімейні справи виховують більше ніж слова.

До заходу цьогорічдолучились одразу кілька львівських компаній та організацій. Це і працівники фірмового магазину «Columbia», ІТ-компанія «Soft Serve», «Юрія-Фарм», та інші.