Bas Eickhout (Бас Ейкхоут) – чинний депутат Європарламенту розповів про напрямки роботи та Україну

29 Листопада, 2018
29 Листопада, 2018 admin

Bas Eickhout (Бас Ейкхоут) – чинний депутат Європарламенту розповів про напрямки роботи та Україну

Керівник департаменту GR&PR ГО “Всеукраїнська організація “Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф” Дмитро Філімонов взяв участь у 29-му форумі зелених Європи, що проходив 23 – 25 листопада місті Берлін.

Під час форуму вдалось поспілкуватись  з молодим талановитим політиком Bas Eickhout (Бас Ейкхоут) – чинним депутатом Європарламенту, членом Комітету з питань довкілля, громадській охороні здоров’я і безпеки харчових продуктів ЕП.

Нижче наводимо звернення Bas Eickhout (Бас Ейкхоут) про роботу яку європейські зелені будуть проводити на теренах східної Європи, зокрема і Україні.

Нагадаємо, що 23-25 листопада європейські зелені визначилися зі своїми лідерами на виборах до Європейського парламенту 2019 року. Підтримку делегатів берлінського форуму отримали депутат Європейского парламенту від Голандії Бас Ейкхоут (62% підтримки делегатів форуму) та представниця Німеччини Ска Келлер.

Bas Eickhout (Бас Ейкхоут) є відомим голандським політиком. З 2009 року регулярно обирається депутатом Європарламенту від Зелених Голандії. Є справжнім другом України. В 2016 році, під час референдуму щодо ратифікації Ассоціації з Україною в Голандії, є автором статті “Підтримай Україну, голосуй за співробітництво”, у якій закликав голосувати за ратифікацію угоди.