У Черкасах ліквідували державну екологічну інспекцію

8 Серпня, 2018
8 Серпня, 2018 admin

У Черкасах ліквідували державну екологічну інспекцію

Державну екологічну інспекцію області замінить ДЕІ Центрального округу, повноваження якої поширюватимуться на Черкаську та Полтавську області.

Про це у “Фейсбуці” інформує заступник начальника інспекції Олександр Позняков. 31 липня 2018 року ліквідовані як юридичні особи публічного права Державна екологічна інспекція у Полтавській області та Державна екологічна інспекція у Черкаській області.

Накази про ліквідацію видані Державною екологічною інспекцією України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2018 р. № 102 “Питання реалізації Концепції реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища”. Повідомлено про створення Державної екологічної інспекції Центрального округу, повноваження якої поширюються на територію Полтавської та Черкаської області.

Начальником Держекоінспекції Центрального округу призначений Осипенко Вадим Георгійович, який раніше очолював екоінспекцію Полтавської області.

Перший заступник начальника – Поліщук Сергій Анатолійович (очолював інспекцію Черкаської області). Заступник начальника – Кардаш Володимир Володимирович (був головним спеціалістом в інспекції Одеської області).

,