Екологічний податок поповнив на 135 мільйонів гривень бюджет Львівщини

27 Січня, 2018
Posted in Новини
27 Січня, 2018 admin

Екологічний податок поповнив на 135 мільйонів гривень бюджет Львівщини

В облдержадміністрації запевнили: «У 2018 році департамент екологіє має на меті отримати від сплати екологічного податку 56 мільйонів гривень».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили сьогодні, 26 січня: «Впродовж 2017 року від сплати екологічного податку суб’єктами господарювання Львівщини та стягнень за екологічне забруднення до природоохоронних фондів надійшло 135 мільйонів гривень.

Зокрема, до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища спрямовано 71 мільйон 416 тисяч гривень».
Директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник наголосив: «Такого результату досягли завдяки тісній співпраці департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, ГУ ДФС у Львівській області, Держекоінспекції у Львівській області та суб’єктів господарської діяльності – платників екологічного податку».

«У 2018 році департамент екологіє має на меті отримати від сплати екологічного податку 56 мільйонів гривень. Екологічний податок сплачується суб’єктами господарювання як часткова компенсація негативного впливу на природу різного роду шкідливих та небезпечних факторів, які виникають у процесі ведення господарської діяльності», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Джерело: dailylviv.com